Innglassing av balkongen din?

Lumon Norge har innglasset de fleste balkongene i sameiet Lunden 7-17.

Vi i Lumon Norge jobber for å gi alle en mulighet til å glasse inn sin balkong, for å gi beboere et best mulig inntrykk av hvordan innglassing fra Lumon fungerer har vi visninger ute i borettslagene. Med tanke på dagens restriksjoner og smittesituasjon ønsker vi ikke å samle folkemengder ute på plassen, vi har derfor et stort fokus på online live visninger.

På denne måten kan alle som er interesserte se mer om våre produkter uten å forlate hjemmet. Dersom dere har en intern gruppe på Facebook eller lignende hadde vi satt stor pris på om styret kunne lagt ut link til påmelding for de som ønsker det. Vi har veldig positive tilbakemeldinger fra flere beboere som allerede har Lumon innglassing i deres borettslag og håper vi kan komme med gode tilbud til resterende beboere.

Vi kjører live visninger cirka 2 ganger i uken og en enkel utsendelse av link vil fungere til alle visninger i framtiden. Alle visninger man er påmeldt kan også sees i reprise når man skulle ønske. På denne måten sparer vi også miljøet vet å bruke mindre papir for å informere beboere om visning.

Link:https://lumon.com/no/webinar