Om sameiet

Sameiet Lunden 7-17 er et sameie i Bjerke bydel i Oslo som befinner seg i et skjermet og barnevennlig område med kort vei til Lillomarka og kort vei til byen. Sameiet er bygget i 1964 og er bestående av 122 leiligheter, hvorav en er vaktmesterleilighet, fordelt på 6 lavblokker. Samlet areal på eiendomstomten er 16.940 kvadratmeter.

Lunden ligger i bydel Bjerke og sogner til Linderud skole og Tonsen kirke. Bydelsadministrasjonen og Bjerke trygdekontor ligger på Økern senter. Turvei til Lillomarka via Tonsenhagen eller Linderud/Krigsskolen (ca. 1500m).

 

Nyttig informasjon

Bestemmende organ: Årsmøte

Daglig drift: Styret. Styret velges på årsmøte og er sammensatt på følgende måte: 1 styreleder, 4 styremedlemmer og 2 varamedlemmer.

Vaktmester: Fulltidsansatt kl. 08:00 – 16:00, tjenesteleilighet i 11 A, 1.etg. Se denne siden for mer informasjon.

Ordensregler: Se vedtekter og husordensregler. Husordensreglene er også oppført i hver enkelt oppgang ved inn/utgangsdør, og blir også tilsendt/utdelt ved innflytting.

Fellesutgifter: Består av følgende: Varmt vann/sentralvarme, felles strøm, vaktmesterutgifter, snørydding, avsetning til vedlikeholdsfond, kommunale avgifter, kabel-tv, internett, samt andre løpende utgifter.

Garasje / Parkering: Eget garasjelag som disponerer 45 garasjer (innskudd). Dessuten disponerer sameiet 7 parkeringsplasser ved nr. 7 og 21 parkeringsplasser ved garasjene (hvorav 15 med uttak for motorvarmer). Disse plassene administreres av styret (styret@lunden7-17.no)

Vaskeri: Det er fellesvaskeri i 11 A med 3 vaskemaskiner, 1 sentrifuge 2 tørketromler, og 1 varmrulle. Kortautomat benyttes som betalingssystem.

Kabel-TV og internett: Canal Digital leverer TV- og radiosignaler. Dekoder følger leiligheten. Pakken består av digital TV og internett tilknyttet Komplett Mini.

Trappevask: Trappevask blir utført av et innleid rengjøringsfirma en gang i uken.

Postkasser/ringeklokke: Det må sørges for godkjent skilt på postkasse og ringeklokke ute. Bestillingsskjema må fylles ut og sendes/legges i styrets postkasse.

Utleie av leilighet: Utleie av leilighet skal godkjennes av styret. Se fremgangsmåte her.